| |     latinica | english  
Насловна
ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Поштовани грађани Републике Србије,

 

Обавештавамо Вас да ће се избори за председника Републике Србије, који су расписани за 2. април 2017. године, на подручју САД одржати дан раније, 1. априла 2017. године.

Молимо Вас да увидом у Јединствени бирачки списак извршите проверу и утврдите на ком бирачком месту можете гласати (https://birackispisak.mduls.gov.rs/javniportal).

Овим путем позивамо све бираче који су уписани у извод из бирачког списка за бирачко место САД - Генерални конзулат Републике Србије Њујорку да искористе своје бирачко право 1. априла (субота) 2017. године и изађу на изборе.

О начину гласања на изборима за председника Републике Србије можете се упознати и путем видео записа који је објављен на сајту Републичке изборне комисије (http://www.rik.parlament.gov.rs/).

БИРАЧКО МЕСТО ГЕНЕРАЛНИ КОНЗУЛАТ ЊУЈОРК ЋЕ БИТИ ОТВОРЕНО ОД 07:00 ДО 20:00 ЧАСОВА.

Адреса Генералног конзулата је:

62 West 45th Street, 7th Floor,

New York, NY 10036

Приликом гласања, ради утврђивања идентитета на бирачком месту, неопходно је да са собом понесете један од следећих докумената:

- важећи пасош Републике Србије;

- важећу личну карту Републике Србије;

- личну карту Републике Србије на старом обрасцу са потврдом МУП Р. Србије о поднетом захтеву за издавање нове личне карте или

- важећу возачку дозволу Републике Србије на старом обрасцу са уписаним ЈМБГ.

 

С поштовањем,

Генерални конзулат Републике Србије Њујорк


Верзија за штампу
Важне информације